Iskra A3189 - Сет меч со ланец

Код на Производот: 7017

Достапност:Има на залиха

1,490 ден 1,490

' Должина на меч: 40 cm (16"")
- Чекор на ланец: 9,525 mm (3/8"")
- Дебелина на забец: 1,5 mm (.058"")
- Број на запци: 60
- Број на забци на тркалцето на пилата: 11
- Тежина: 1,25 kg