Iskra A3186-0 - Сет меч со ланец

Код на Производот: 7019

Достапност:Има на залиха

1,590 ден 1,590

- Должина на меч: 45 cm (18"")
- Чекор на ланец: 8,255 mm (.325"")
- Дебелина на забец: 1,3 mm (.050"")
- Број на запци: 72
- Број на забци на тркалцето на пилата: 11

- Тежина: 1,1 kg"