Iskra 5422 200 - Дигитален агломер

Код на Производот: 2898

Достапност:Има на залиха

1,199 ден 1,199

Дигитален агломер Искра
Должина: 200мм
За лесно мерење и пренос на агли од компоненти
Лесен за читање на LCD дисплеј
Мерење на ниво на горни и долни рабови
Должина на мерки: 0-360 Степени
Прецизност: +- 0,03 степени
Повторливост: 0.05 Степени
Алгомерот има функција (позиција) нула што овозможува хоризонтално и вертикално мерење
Таквото позиционирање дозволува мерење во секоја позиција
Обратно читање
Батерија 3V CR3032
Стабилен и разноврсен мерач