ISKRA Преносен- мобилен копресор BC1100

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

7,999 ден 7,999
 Преносен компресор
• Моќност: 1100W (S3 ​​15%)
• напон: 220-240v ~ 50hz
• 3550 вртежи во минута
• Моќност на вшмукување (максимум): 180 л / мин
• Работен притисок (максимум): 8 бари
• Додатоци:
   - црево за воздух под притисок 2 m
   - пиштол со компримиран воздух со манометар
   - 3 × пластичен адаптер, адаптер за флеш вентил
   - топчеста игла, среден дел
   - конусен универзален адаптер (тенок, густ)
• Димензии на пакувањето во mm (LxWxH): 485 x 138 x 350
• Нето тежина: 6,3 кг
• Бруто тежина: 6,5 кг