Iskra Електрична дигалка со сајла ЕВ-250-500

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

10,999 ден 10,999

Електрична дигалка со сајла
Моќност: 1000W
Напон:  230V~50Hz
Номинално оптеретување без ремени: 250кг
Номинално оптеретување со ремени: 500кг
Висина на подигнување без ремени: 12м
Висина на подигнување со ремени: 6м
Должина на сајла: 12.5м
Дијаметар на сајла: макс. 4.0мм
Далински управувач
Ременот е приложен
Автоматска сигурносна кочница
Димензија на пакување во мм(ДхШхВ): 401 x 155 x 247
Нето тежина: 16.5 кг
Бруто тежина: 17 кг

Гаранција 24 месеци