Intex Базен Метална конструкција 28273 450x220x84

10,990.00 ден 10,990.00

Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX 28273 моделот е со метална конструкција.

Дoлжина: 450 см
Ширина: 220 см
Висина: 84 см

 

ФАБРИЧКА ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА !