INTEX Базен 28112 244x76 СО ФИЛТЕР ПУМПА

3,990.00 ден 3,690.00 ден 3,690.00

Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава.

Дијаметар: 244 см
Висина: 76 см
Капацитет: 2419 литри вода (80% полн)
Вклучена филтер пумпа

ФАБРИЧКА ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА !