INTEX Базен 28110 244x76

2,490.00 ден 2,290.00 ден 2,290.00

Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава.

Дијаметар: 244 см
Висина: 76 см
Капацитет: 2419 литри вода (80% полн)

ФАБРИЧКА ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА !