Intex 29041 Дозер за хлорна таблета

Код на Производот: intex - 29041

Достапност:Има на залиха

499 ден 499
INTEX 29041 голем дозер за хлорна таблета
Намена за сместување на хлорна таблета
Идеален за безбедно растворање на хлроната таблета во базенот
Бренд: INTEX.