Intex 28003 Делукс сет за чистење базени

Код на Производот: intex - 28003

Достапност:Има на залиха

2,990 ден 2,990


  • Се вклучува во филтер пумпата на базенот
  • Ги всмукува нечистотиите од дното на водата со помош на вакум
  • Се приклучува на секаков вид црево за вода
  • Квалитетна, трајна и длабока мрежичка
  • Лесен за користење

Делукс сетот за чистење базен се состои од всмукувач, мрежичка и четка за брзо чистење на ѕидовите на базенот. Освен за монтажни базени, сетот може да се користи и за вградени базени.