INTEX 26716 Prism Frame 366x99 cm со филтер пумпа монтажен базен

14,990.00 ден 14,990.00

Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX 26716 моделот е со метална конструкција, филтер пумпа, подлога и скали.  Потребно е околу 3 часа да работи филтер пумпата во едно деноноќие за да се прочисти водата од нечисотии. 

Дијаметар: 366 см
Висина: 99 см

ФАБРИЧКА ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА !