INTEX 26712 Prism Frame 366x76 cm со филтер пумпа монтажен базен

Код на Производот: intex - 26712

Достапност:Има на залиха

11,590 ден 11,590

INTEX PRISM FRAME 26712 366 x 76cm со филтер пумпа.

Карактеристики: Димензии: 3.66m x 76cm, капацитет: 6.503 литри (90%), капацитет на филтер пумпа 2.006 литри на час, тежина 25,4кг.