Intex 26700 305x76 Prism Frame

Код на Производот: intex - 26700

Достапност:Има на залиха

8,490 ден 8,490
INTEX 26700 PRISM FRAME 305x76cm
Карактеристики:

Капацитет: 4.485 литри (90%)
Ширина: 305 см
Висина:76 см