-64%

Instant влошки за обувки

550.00 ден 199.00 ден 199.00

Со анатомските instant влошки бидете со 5cm повисоки.Анатомските Instant влошки се револционерен производ кој се стават во обувките и ве прават повисоки со 5cm!


Одговараат на секаков вид обувки погодни се за мажи и за жени и се многу удобни дури да ги носите и преку целиот ден. Подигнете ја вашата самодоверба и уживајте во погледот од повисоко!


Карактеристики:
- 100% анатомски
- Направени се од флексибилен гел
- 5 Различни нивоа на висина
- Instant резултати
- Комфортни
- Лесни за употреба
- Практично неприметливи
- Одговараат за секаков вид обувки
- Апсолутно удобни