Ikea Uppllyst - Ѕидна светилка

Код на Производот: 304.245.16

Достапност:Има на залиха

1,730 ден 1,730
Код на производ: 304.245.16

Карактеристики на производот:
> Материјал: полипропиленска пластика
> Боја: бела 

Димензии на производот:
> Светлосен флукс: 110 Лумен
> Ширина: 30 см
> Длабочина: 8 см
> Висина: 19 см
> Кабел, должина: 2,0 м
> Моќност: 1,6 W

Димензии на пакувањето:
> Должина: 30 см
> Ширина: 19 см
> Висина: 8 см
Бруто тежина: 0,38 кг

НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.