Ikea Trones Чевларник

Код на Производот: 003.973.07

Достапност:Има на залиха

2,180 ден 2,180
Код на производ:003.973.07

Карактеристики на производот:
> Материјал: полипропиленска пластика
> Боја: бела
Број во пакет: 2 парчиња. во к-т

Димензии на прозиводот:
> Ширина: 52 см
> Длабочина: 18 см
> Висина: 39 см

Димензии на пакетот
> Должина: 78 см
> Ширина: 52 см
> Висина: 19 см
Бруто тежина на апаратот: 5,31 кг
НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот