Ikea Trofast Мала кутија за складирање

Код на Производот: 800.892.39

Достапност:Има на залиха

320 ден 320
Код на производ:800.892.39

Карактеристики на производот:
> Материјал: Полипропиленска пластика
> Боја: бела

Димензии на производот
> Должина: 42 см
> Ширина: 30 см
> Висина: 10 см

Димензии на пакетот
> Должина: 42 см
> Ширина: 30 см
> Висина: 11 см
Бруто тежина: 0,36 кг

НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот