Ikea Trofast Кутија за складирање

Код на Производот: 956.851.00

Достапност:Има на залиха

430 ден 430
Код на производ:956.851.00

Карактеристики на производот:
> Материјал: Полипропиленска пластика
> Боја: бела

Димензии на производот
> Должина: 42 см
> Ширина: 30 см
> Висина: 23 см

Димензии на пакетот
> Должина: 42 см
> Ширина: 30 см
> Висина: 23 см
Бруто тежина: 0,57 кг
НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот