Ikea Terje - Столица на преклоп

Код на Производот: 802.224.41

Достапност:Има на залиха

1,350 ден 1,350
Код на производ:802.224.41

Карактеристики на производот 
  > Материјал: метал, дрво
  > Боја: бела
  > Тестирано со: 100 кг

Димензии на производот

  > Ширина: 44 см
  > Длабочина: 51 см
  > Висина: 77 см
  > Седиште, ширина: 38 см
  > Седиште, длабочина: 33 см
  > Седиште, висина: 46 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
  > Должина: 89 см
  > Ширина: 44 см
  > Висина: 9 см
  > Бруто Тежина: 3,20 кг
НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.