Ikea Teodores - Столица

Код на Производот: 903.509.37

Достапност:Има на залиха

2,450 ден 2,450
Код на производ:903.509.37

Карактеристики на производот 
  > Материјал: метал, пластика
  > Боја: бел
  > Тестирано со: 110 кг

Димензии на производот

  > Ширина: 46 см
  > Длабочина: 54 см
  > Висина: 80 см
  > Седиште, ширина: 40 см
  > Седиште, длабочина: 37 см
  > Седиште, висина: 45 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
  > Должина: 78 см
  > Ширина: 45 см
  > Висина: 7 см
  > Бруто Тежина: 5,77 кг
НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.