Ikea Svallet - Столна ламба

Код на Производот: 703.584.87

Достапност:Нема на залиха

Код на производ:703.584.87

Карактеристики на производот 
  > Материјал: пластика
  > Боја: темносиво/бело

Димензии на производот

  > Висина: 35 см
  > Основа, дијаметар: 16 см
  > Светилка, дијаметар: 11 см
  > Кабел, должина: 200 см

Димензии на пакување

Број на пакувања: 1
  > Должина: 26 см
  > Ширина: 16 см
  > Висина: 14 см
  > Тежина: 0,33 кг
НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.