Ikea Strala - LED свеќник

Код на Производот: 304.786.51

Достапност:Има на залиха

930 ден 930
Код на производ:304.786.51

Карактеристики на производот:
> Материјал:цврсто меко дрво, безбоен лак
> Конзола: полипропиленска пластика
> Боја: светло кафеаво - бело

Димензии на производот:
> Светлосен флукс: 4
> Ширина на лумен : 4 см
> Длабочина: 23 см
> Висина: 15 см

Димензии на пакетот:
> Должина: 25 см
> Ширина: 8 см
> Висина: 4 см
Бруто тежина: 0,21 кг

 

 

НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.