Ikea Snille - Столица

Код на Производот: 10770

Достапност:Има на залиха

2,630 ден 2,630
Издржливост: 110 кг Ширина: 67 см Длабочина: 67 см Макс. височина: 83 см Ширина за седење: 45 см Mин. висина за седење: 39 см Макс. висина за седење: 51 см Шифра: 790.462.60 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.