Ikea Sniglar - Маса за пресоблекување

Код на Производот: 10420

Достапност:Нема на залиха

Вистинска неопходност за Вашето најмило е масата за пресоблекување. Истата има рафт на кој ќе ги поставите сите потребни работи и облека, а висината е идеална за да Ви овозможи удобност при пресоблекување и менување на пелените. Димензии: 72 х 53 х 87 cm Материјал: буково дрво Максимална тежина: до 11 kg Шифра: 200.452.05 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.