Ikea Skubb Кутија Организер

Код на Производот: 902.949.89

Достапност:Има на залиха

1,100 ден 999 ден 999
Код на производ:902.949.89

Карактеристики на производот:
> Материјал: 100% полиестер ,100% полипропилен
> Боја: бела

Димензии на производот:
> Ширина: 69 см
> Длабочина: 55 см
> Висина: 19 см

Димензии на пакувањето:
> Должина: 71 см
> Ширина: 22 см
> Висина: 3 см
Бруто тежина: 0,78 кг