Ikea Mulig Држач за закачалки

Код на Производот: 301.794.35

Достапност:Нема на залиха

Код на производ:301.794.35
Карактеристики на производот 
  > Материјал: метал
  > Боја: бела

Димензии на производот

  > Мин. ширина: 60 ​​см
  > Макс. ширина: 90 см
  > Длабочина: 26 см
  > Висина: 16 см
  > Макс. тежина: 15 кг
  > Димензии на пакување

Број на пакување: 1
  > Должина: 60 ​​см
  > Ширина: 26 см
  > Висина: 17 см
  > Бруто Тежина: 0,99 кг