Ikea Melodi - Лустер / Бел

Код на Производот: 603.865.27

Достапност:Има на залиха

580 ден 580

Код на производ: 603.865.27

Карактеристики на производот 
 > Материјал:   пластика
 > Боја: бела

Димензии на производот:

  • Абажур, висина: 26 cm
  • Диаметар: 28 cm
  • Абажур, дијаметар: 28 cm
  • Кабел, должина: 1.6 m 

Димензии на пакувањето: 

  • Диаметар: 28 cm
  • Број на пакети: - 1
  • Бруто тежина на пакувањето: 0.50 kg