Ikea Mammut - Детска масичка / Сина

Код на Производот: 903.651.80

Достапност:Има на залиха

2,450 ден 2,450
Код на производ:903.651.80

Карактеристики на производот 
  > Материјал: ПВЦ
  > Боја: сина
*погоден за надворешна употреба 

Димензии на производот:
  • Дијаметар: 85 cm
  • Висина: 48 cm

Димензии на пакувањето:
- Пакет 1

  • Должина: 82 cm
  • Ширина: 10 cm
  • Висина: 10 cm
  • Бруто тежина на пакувањето: 1,27 kg

- Пакет 2

  • Дијаметар: 87 cm
  • Висина: 5 cm
  • Бруто тежина на пакувањето: 4,12  kg

НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.