Ikea Mammut - Детска масичка / Бела

Код на Производот: 503.651.77

Достапност:Има на залиха

1,960 ден 1,960

Код на производ:503.651.77

Карактеристики на производот 
  > Материјал: ПВЦ
  > Боја: црвена

*погоден за надворешна употреба 

Димензии на производот:

 •  > Должина: 77 cm
 •  > Ширина: 55 cm
 •  > Висина: 48 cm

Димензии на пакувањето:

- Пакет 1 

 • Должина: 75 cm
 • Ширина: 10 cm
 • Висина: 10 cm
 • Бруто тежина на пакувањето: 1,27 kg

- Пакет 2

 • Должина: 77 cm
 • Ширина: 55 cm
 • Висина: 5 cm
 • Бруто тежина на пакувањето: 2.20  kg