Ikea Malm Фиокар со три фиоки

Код на Производот: 204.035.62

Достапност:Има на залиха

5,790 ден 5,790
Код на производ:204.035.62

Карактеристики на производот 
  > Материјал: иверка, медијапан
  > Боја: бела

Димензии на производот:
> Ширина: 80 см
> Длабочина: 48 см
> Висина: 78 см
> Ширина на фиоката (внатрешна): 72 см
> Фиока, длабочина: 43 см

Број на пакети: 2

Димензии на пакувањето:
-пакет бр.1
> Должина: 85 см
> Ширина: 50 см
> Висина: 14 см
Бруто тежина: 27,28 кг

-пакет бр.2
> Должина: 84 см
> Ширина: 47 см
> Висина: 10 см
Бруто тежина: 17,90 kg
НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.