Ikea Mala - Дрвена табла 2 во 1

Код на Производот: 500.210.76

Достапност:Има на залиха

2,180 ден 2,180
Код на производ:500.210.76
Карактеристики на производот 
  > Материјал: дрво

Димензии на производот
  > Должина: 43 см
  > Ширина: 62 см
  > Висина: 118 см

Димензии на пакување:
  > Должина: 118 см
  > Ширина: 62 см
  > Висина: 3 см
 Бруто Тежина: 4,30 кг
Број на пакување: 1

НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.