Ikea Luroy - Латофлекс 200x90

Код на Производот: 901.602.11

Достапност:Има на залиха

1,770 ден 1,770
Код на производ:901.602.11
 Карактеристики на производот: 
 > Материјал: фурнир/дрво

Димензии  на продуктот:
> Должина: 200 см
> Ширина: 90 см
> Висина: 4 см

Димензии  на пакувањето:
> Должина: 90 см
> Широчина: 21 см
> Височина: 5 см
Бруто тежина: 6.00 кг
Број на пакети: 1

НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.