Ikea Luroy - Латофлекс 200x70

Код на Производот: 501.602.08

Достапност:Има на залиха

1,590 ден 1,590
Код на производ:501.602.08
 Карактеристики на производот: 
 > Материјал: фурнир/дрво

Димензии  на продуктот:
> Должина: 200 см
> Ширина: 70 см
> Висина: 4 см

Димензии  на пакувањето:
> Должина: 70 см
> Широчина: 20 см
> Височина: 5 см
Бруто тежина: 4.52 кг
Број на пакети: 1

НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.