Ikea Latt - Детска масичка со две столчиња

Код на Производот: 501.784.11

Достапност:Има на залиха

2,720 ден 2,720

Код на производ: 501.784.11

Карактеристики на производот 

 •  Материјал:  иглолисно дрво
 •  Боја: бела / дрво

Димензии на производот:

-Масичка:
 •  > Должина:  63cm
 •  > Ширина: 48 cm
 •  > Висина: 45 cm
-Столче:
 •  > Количина: 2 бр.
 •  > Седло, должина:  28 cm
 •  > Седло, ширина: 28 cm
 •  > Седло, висина: 28 cm 

Димензии на пакувањето:

 • Должина: 66cm
 • Ширина: 47cm
 • Висина: 7cm
 • Бр. на пакети: 1
 • Бруто тежина на пакувањето: 6.39kg

НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.