Ikea Lack - Клуб маса 118х78 cm

Код на Производот: 001.042.91

Достапност:Има на залиха

3,200 ден - 3,580 ден
3,200 ден 3,200

Достапни Опции

Код на производ:
001.042.91 - Црна
404.315.35 - Даб
804.499.01 - Бела
Карактеристики на производот:
 > Боја: црна, бела, даб

Димензии на производот
> Должина: 118 cm
> Ширина: 78 cm
> Висина: 45 cm..

Димензии на пакувањето: 
> Должина: 139 cm
> Ширина: 80 cm
> Висина: 8 cm

Број на пакети: 1
Бруто тежина на пакувањето: 18.7 kg

НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.