Ikea Lack - Клуб маса 90х55 cm

Код на Производот: 904.499.05

Достапност:Има на залиха

1,960 ден - 2,180 ден
2,180 ден 1,960

Достапни Опции

Код на производ:
904.499.05 - Бела
401.042.94 - Црна
503.190.29 - Даб
Карактеристики на производот 
 > Боја: Бела; Црна; Даб

Димензии на производот:
> Должина: 90 cm
> Ширина: 55 cm
> Висина: 45 cm

Димензии на пакувањето: 
> Должина: 92 cm
> Ширина: 66cm
> Висина: 7 cm

Број на пакети: 1
Бруто тежина на пакувањето: 10 kg