Ikea Lack - Клуб маса 55х55 cm

Код на Производот: 304.499.08

Достапност:Има на залиха

800 ден 800

Достапни Опции

Код на производ:
200.114.08 - Црна
304.499.08 - Бела
Карактеристики на производот:
 > Материјал:  медијапан
 > Боја: црна; бела
Димензии на производот:
  • Ширина: 55 cm
  • Висина: 45 cm
  • Должина: 55 cm

Димензии на пакувањето: 
  • Ширина: 55 cm
  • Висина: 5 cm
  • Должина: 75 cm
Број пакети: 1
Бруто тежина на пакувањето: 3,90 kg