Ikea Kura Кревет со две позиции

Код на Производот: 802.538.09

Достапност:Има на залиха

12,440 ден 12,440
Код на производ:802.538.09

Карактеристики на производот 
 > Материјал: Цврст бор
 > Боја: бор

Димензии на прозиводот:
 > Должина: 209 см
 > Ширина: 99 см
 > Висина: 116 см
 > Должина на душек: 200 см
 > Ширина на душек: 90 см
 > Макс. дебелина, душек: 12 см

Број на пакети: 2

Димензии на пакувањето:
Пакет бр: 1
 > Должина: 208 см
 > Ширина: 27 см
 > Висина: 10 см
Бруто тежина : 27,30 кг

Пакет бр: 2
 > Должина: 204 см
 > Ширина: 27 см
 > Висина: 10 см
Бруто тежина : 21,70 кг

НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.