Ikea Kullen - Фиокар со 5 фиоки

Код на Производот: 203.936.62

Достапност:Има на залиха

6,300 ден 6,300

Достапни Опции

Код на производ:
203.936.62 - Бела
403.936.61 - Црна
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  иверица
 > Боја:  бела; црна;

Димензии на производот:
> Ширина: 70 cm
> Длабочина:  40 cm
> Висина: 112 cm 
> Фиока, длабочина: 34 см

Број пакети: 
Димензии на пакувањето:
- пакет 1 
> Должина: 114 cm
> Ширина: 40 cm
> Висина: 20 cm
Бруто тежина на пакувањето: 19,36 kg

- пакет 2
> Должина: 114 cm
> Ширина: 39 cm
> Висина: 9 cm
Бруто тежина на пакувањето: 19,46 kg

НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.