Ikea Kullen - Фиокар со 2 фиоки

Код на Производот: 803.092.41

Достапност:Има на залиха

2,300 ден 2,300

Достапни Опции

Код на производ:
803.092.41 Бела
Црна 603.221.30
Карактеристики на производот:
 > Материјал:  иверица
 > Боја:  бела; црна;

Димензии на производот:
 > Ширина: 35 cm
 > Длабочина:  40 cm
 > Висина: 49 cm 
  
Димензии на пакувањето: 
> Должина: 63 cm
> Ширина: 39 cm
 > Висина: 8 cm

Број пакети: 1
Бруто тежина на пакувањето: 9.90 kg
НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.