Ikea Krama - Бебешко марамче 10бр.

Код на Производот: 400.545.38

Достапност:Има на залиха

640 ден 640
Код на производ:400.545.38
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  100% памук
 > Боја:  бела
> 10 парчиња  во комплет

Димензии на производот
 > Должина: 30 см
 > Ширина: 30 см
 
Димензии на пакување
 > Должина: 32 см
 > Ширина: 17 см
 > Висина: 4 см
 > Бруто Тежина: 0,33 кг
Број на пакување: 1