Ikea Krabb - Сет огледала

Код на Производот: 251.625.00

Достапност:Има на залиха

1,160 ден 1,160
Код на производ:251.625.00
Карактеристики на производот 
  > Материјал: стакло
  > Количина на пакување: 4 парчиња 

Димензии на производот
  > Должина: 44 см
  > Ширина: 40 см
  > Количина на пакување: 4 парчиња 

Димензии на пакување
  > Должина: 46 см
  > Ширина: 41 см
  > Висина: 2 см
  > Бруто Тежина: 4,90 кг
Број на пакување: 1