Ikea Koppang - Фиокар со 3 фиоки

Код на Производот: 103.859.50

Достапност:Има на залиха

6,200 ден 6,200
Код на производ:103.859.50
 Карактеристики на производот 
 > Материјал:  иверица
 > Боја:  бела 

Димензии на производот:
> Ширина: 90 см
> Должина: 46 см
> Висина: 83 см
> Ширина на фиока:75 см
> Длабочина на фиока: 36 см 

Број на пакети: 2
Димензии на пакувањето: 
Пакет бр:1
> Должина: 94 см
> Ширина: 63 см
> Висина: 11 см
Бруто тежина: 26.25 кг

Пакет: 2
> Должина: 88 см
> Ширина: 63 см
> Висина: 6 см
Бруто тежина: 14.80 кг
НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.