Ikea Klipsk - Масичка за во кревет БЕЛА

Код на Производот: 002.588.82

Достапност:Има на залиха

1,040 ден 1,040
Код на производ:002.588.82
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  пластика
 > Боја:  бела

Димензии на производот
 > Должина: 56 см
 > Ширина: 36 см
 > Висина: 26 см

Димензии на пакување
> Должина: 58 см
Ширина: 37 см
Висина: 5 см
Бруто Тежина: 1,54 кг
Број на пакување: 1