Ikea Kleppstad - Троклирен гардеробер

Код на Производот: 004.417.58

Достапност:Има на залиха

9,080 ден 9,080
Код на производ:004.417.58

Карактеристики на производот 
 > Материјал:  иверка
 > Боја: бела

Димензии на производот

 > Ширина: 117 см
 > Длабочина: 55 см
 > Висина: 176 см

Димензии на пакување

Број на пакувања: 1
 > Должина: 173 см
 > Ширина: 56 см
 > Висина: 7 см
 > Бруто тежина: 30,45 кг

Број на пакувања: 2
 > Должина: 173 см
 > Ширина: 56 см
 > Висина: 5 см
 > Бруто тежина: 19,64 кг

Број на пакувања: 3
 > Должина: 181 см
 > Ширина: 56 см
 > Висина: 5 см
 > Бруто тежина: 26,44 кг
НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.