Ikea Kleppstad Двокрилен гардеробер

Код на Производот: 804.372.34

Достапност:Има на залиха

7,290 ден 7,290
Код на производ:804.372.34

Карактеристики на производот 
 > Материјал:  иверка
 > Боја: бела

 • Димензии на производот

   > Ширина: 79 см
   > Длабочина: 55 см
   > Висина: 176 см

 • Димензии на пакување

  Број на пакувања: 1
   > Должина: 181 см
   > Ширина: 56 см
   > Висина: 6 см

   > Бруто тежина: 23.41 кг


  Број на пакувања: 2
   > Должина: 181 см
   > Ширина: 56 см
   > Висина: 6 см

   > Бруто тежина: 29,25 кг

НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот