Ikea Jall - Сушара за облека

Код на Производот: 802.428.92

Достапност:Има на залиха

700 ден 700
Код на производ: 802.428.92
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  метал
 > Боја: бела

Димензии на производот:
 > Должина: 79 см
 > Ширина: 40 см
 > Висина: 82 см

Димензии на пакетот:
 > Должина: 113 см
 > Ширина: 39 см
 > Висина: 3 см
 > Бруто Тежина: 1,53 кг
Број на пакување: 1