Ikea Jall - Платнена корпа за алишта

Код на Производот: 701.189.68

Достапност:Има на залиха

430 ден 430
Код на производ: 701.189.68
Карактеристики на производот:
 > Материјал:  метал,  100% полиестер
 > Боја: бела

Димензии на производот:
 > Должина: 41 см
 > Ширина: 43 см
 > Висина: 64 см
 > Волумен: 70 л

Димензии на пакетот:
 > Должина: 76 см
 > Ширина: 44 см
 > Висина: 2 см
 > Бруто Тежина: 0,74 кг
Број на пакување: 1