Ikea Jall Даска за пеглање 73x32 цм

Код на Производот: 202.428.90

Достапност:Има на залиха

590 ден 590
Код на производ:202.428.90

Карактеристики на производот 
 > Материјал:  метал,  100% памук 

Димензии на производот

 > Должина: 73 см
 > Ширина: 32 см
 > Висина: 13 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
 > Должина: 74 см
 > Ширина: 32 см
 > Висина: 3 см
Бруто Тежина: 1,19 кг

НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот