Ikea Holmo - Ламба

Код на Производот: 8803

Достапност:Нема на залиха

Димензии: Висина: 116 см Дијаметар: 22 см Должина на кабел: 2.2 м Димензии на пакување: Должина: 30 см Ширина: 23 см Висина: 8 см Тежина: 1,56 кг Шифра: 503.941.13 НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот.